Autoschade

 

Autoschade is vervelend en komt nooit gelegen. Maar wat nu? Wat moet u regelen? Wat moet u doen met de schadeauto? Neem contact op met Autoschade Roks Hoeven of kom langs en neem uw kentekenpapieren, groene kaart van uw autoverzekering en eventueel schadeformulier mee. Er wordt een schatting van de schade gemaakt en een afspraak ingepland wanneer het u schikt.

 

Autoschade Roks biedt u veilig en vakkundig schadeherstel

Al ruim 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en totale schadeafwikkeling, van deze enorme ervaring profiteert u. We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en geven op iedere reparatie 4 jaar Focwa garantie. Kwalitatief schadeherstel is een combinatie van kennis, ervaring en techniek, dat vindt u bij Auroschade Roks. Hier werken uitsluitend gediplomeerde vakmensen met moderne apperatuur en gecertificeerde Focwa werkprocessen.

 

Vervangend vervoer

Gedurende het schadeherstel is er vervangend vervoer voor u beschikbaar. Indien noodzakelijk wordt de auto meteen hersteld en wordt er direct vervangend vervoer voor u beschikbaar gesteld. Bij ons wordt het schadeherstel soepel, veilig en vertrouwd voor u geregeld, ook met de verzekering.