Kleine Autoschade

Steenslag, krassen in de lak of op het dashboard, hagelschade, kleine deukjes, bumperschade, inbraakschade... Hoe zuinig u ook op uw auto bent, deze vervelende kleine schades zijn vaak niet te vermijden.

 

 

Steenslag, kleine deukjes en krassen kunnen schade aan de lak van uw auto veroorzaken. Bij autoschade Roks verwijderen we deze lakschade snel, vakkundig en tegen verrassend lage kosten. Dit doen wij door middel van spotrepair. Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades. Het is een vrij nieuwe methode om kleine beschadigingen snel en goedkoop te repareren. 

Hagelschade en kleine deukjes waarbij de lak niet is beschadigd kunnen door een van onze vakkundige schadeherstellers gerepareerd worden door middel van uitdeuken zonder spuiten. Plamuren en spuiten zijn dan niet nodig. Deze methode van schade herstellen is kostenbesparend en snel. Dit betekent dat u uw auto niet lang kwijt bent.

Kleine brandgaatjes in uw bekleding of een beschadiging aan uw dashboard of interieur wordt bij Autoschade Roks snel en vakkundig gerepareerd met behulp van de nieuwste technieken.