Auto huren in Hoeven Etten-Leur

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren? Komt u uit Hoeven, Etten-Leur, Oudenbosch, Bosschenhoofd of Sint Willebrord? Dan bent u bij Autohopper Hoeven Etten-Leur aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s en bestel- en verhuisbussen tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt u snel en eenvoudig reserveren of een prijsberekening maken.

Liever telefonisch contact? Bel 085-9021199 (binnen openingstijden)

 

    

 

 

De no-Nonsense autoverhuurder Hoeven / Etten-Leur

Heeft u een kleine auto nodig om even op bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie nodig. Dan is Autohopper Hoeven Etten-Leur de juiste autoverhuurder voor u. Onze personenauto’s zijn reclamevrij, en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Tevens zijn wij een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Hoeven of omgeving?

Gaat u verhuizen? Dat betekend dozen inpakken, zolder opruimen, adreswijzigingen doorgeven, kortom een drukke periode. En dan komt het verhuizen naar je nieuwe stek! Neem je een duur verhuisbedrijf in de arm? Natuurlijk bel je vrienden en familie en huur je goedkoop een bestelbus of bakwagen met laadlift. Autohopper Hoeven Etten-Leur heeft voor elke klus de juiste bus.

Klik hier voor het aanbod aan verhuisbussen en bestelbussen.

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper Hoeven Etten-Leur oplossingen voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan een grote op kleine bestelbus. Denk bijvoorbeeld aan, het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs en tal van andere doeleinden. Zo hebben wij voor onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven. Onder onze klantenkring bevinden zich; makelaars, evenementenbureau’s, standbouwers, meubelwinkels etc.

Heeft u regelmatig behoeft aan een bestelbus? Neem dan contact met ons op zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken. 085-9021199

Gemak, flexibiliteit en scherpe tarieven, daar draait het om bij Autohopper Hoeven Etten-Leur!