Een ruime of verhuiswagen of bestelbus huren in Hoeven / Etten-Leur

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur Etten-Leur voor een scherpe prijs een bus! Wij verhuren nieuwe bestelbussen in diverse formaten en hebben voor u altijd een geschikte bus. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). In al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

 

Liever telefonisch contact? Bel 085-9021199 (binnen openingstijden)

 

Autohopper heeft voor jou klus de juiste bus!

 

autoverhuur utrecht autoweerd autohopper     

 

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Hoeven aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten Autohopper autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 085-9021199


Waar vind u ons?

Komt u uit regio Hoeven/Etten-Leur? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Hermansstraat 17, 4741 TR in Hoeven.